Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Σχολής Σωστικών & Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου

Καλωσήρθατε στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης της Σχολής Σωστικών & Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου.

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα μαθήματα της Σχολής, στο αριστερό μενού, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Μαθήματα"

Η πλατφόρμα Open eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 -

  Για να εισέλθετε στην περιοχή του μαθήματος που επιθυμείτε, κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο.

  Πριν εισέλθετε στο μάθημα σας προτείνουμε να αφιερώσετε πέντε λεπτά για να διαβάσετε τον Οδηγό Χρήσης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης ώστε να γνωρίζετε όλες τις δυνατότητες που αυτή σας παρέχει.    

 • - Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 -

                                                                                                                                                                                           

  Αγαπητοί σπουδαστές /σπουδάστριες, σας καλωσορίζουμε στην νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης της Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού - Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου.

  Στην εν-λόγο πλατφόρμα εκπαίδευσης παρέχεται η δυνατότητα όχι μόνο στους σπουδαστές / σπουδάστριες της Σχολής, αλλά και στο ενδιαφερόμενο κοινό, να ενημερώνονται για τους κύκλους σπουδών, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα διαθέσιμα μαθήματα ανά ενότητα καθώς και τις ειδικές πληροφορίες και διάρκεια των μαθημάτων.

  Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους - ενδιαφερόμενες να έχουν πρόσβαση στο σύνολο της διδασκόμενης ύλης ανά κύκλο σπουδών μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας όπου θα μπορούν να τη μελετήσουν, να την εκτυπώσουν αλλά και να τη μεταφορτώσουν σε ηλεκτρονική μορφή στον υπολογιστή ή στη φορητή συσκευή τους. 

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 1
Available on the App Store
Available on the Play Store