main banner 1180X150

Ανακοίνωση πρόσληψης ωρομισθίου...
  Η Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής που εδρεύει στην Παραλία Ασπροπύργου, προτίθεται να προσλάβει για την κάλυψη... Περισσότερα...
Παράταση ισχύος αποδεικτικών...
    ΘΕΜΑ: «Παράταση ισχύος αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας, πιστοποιητικών επάρκειας και πιστοποιητικών επικύρωσης (endorsements)». ΣΧΕΤ: Αριθμ. Πρωτ.: 2233.1-34/44665/2022/23-06-2022 (ΦΕΚ Β΄ 3234/22)... Περισσότερα...
ΑΕΝ/Κρήτης / Πλοίαρχοι   -...
Γνωρίζεται ότι από τη Δευτέρα 21.03.2022 έχει προγραμματιστεί σε απογευματινά  τμήματα από τη Σχολή μας η πραγματοποίηση τoυ Βασικός κύκλος σπουδών (Α-VI/1-4 & VI/6-1) για τους... Περισσότερα...
ΑΕΝ/Ασπροπύργου- Έναρξη βασικού...
Γνωρίζεται ότι από την Τετάρτη 16.02.2022 ξεκίνησε από ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/Ασπροπύργου ανά τμήματα η φοίτηση στον Βασικό κύκλο σπουδών (Α-VI/1-4 & VI/6-1) για τους σπουδαστές/τριες ΑΕΝ... Περισσότερα...
ΑΕΝ/Πλοιάρχων Κρήτης - Έναρξη -...
Γνωρίζεται ότι από την Τετάρτη 23.06.2021 ξεκίνησε από τη Σχολή μας σε δυο (02) απογευματινά τμήματα η πραγματοποίηση τoυ κύκλου Σωστικών - Προχωρημένης Πυρόσβεσης & Α' Βοηθειών (Α-VI/2-1/2-VI/3... Περισσότερα...
*ΝΕΟ* Ολοκλήρωση φοίτησης...
Την Δευτέρα  05.07.2021 ολοκληρώθηκε από τη Σχολή μας η φοίτηση των δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Βασικό κύκλο σπουδών (Α-VI/1-4 & VI/6-1). Οι σπουδαστές/τριες είχαν τη δυνατότητα, πέραν... Περισσότερα...
prev
next
 
Παραλία Ασπροπύργου
Ασπρόπυργος Αττική 19300 Ελλάδα

 +(30) 210 5579 385

mail open flat Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες για εγγραφές:

mail open flat sspma.eggrafes@hcg.gr

 

Φαξ: +(30) 210 5574 246

 https://www.sspma.gr

Πως θα έρθετε

Η Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου (ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/Α), βρίσκεται σε κοντινή σχετικά απόσταση από Αθήνα και Πειραιά και συγκεκριμένα στην παραλία Ασπροπύργου στο χώρο όπου συστεγάζονται η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου (ΑΕΝ/Α) και το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού  Ραδιοηλεκτρονικών – Ραδιοεπικοινωνιών (ΚΕΣΕΝ ΡΗ-ΡΕ).

Πρόσβαση:

Η Σχολή είναι προσβάσιμη μέσω των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και Ι.Χ. οχημάτων. Συγκεκριμένα:

ΜΕΤΡΟ : Ακολουθείτε την γραμμή 3 του μετρό και αποβιβάζεστε στο τελευταίο τερματικό σταθμό «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»  με κατεύθυνση προς την έξοδο «ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ / ΟΔΟΣ ΚΑΛΒΟΥ», όπου θα βρείτε τα εξής λεωφορεία που κατευθύνονται προς τη Σχολή:

          -Γ16 (πλατεία Κουμουνδούρου  - Ελευσίνα)

          -866 (Ασπρόπυργος – Αγία Μαρίνα)

          -876 (Ελευσίνα – Αγία Μαρίνα)

μετρο

 

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ : Ερχόμενοι από Πειραιά - Κόρινθο ακολουθείτε την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΙΑΤΟ ( 1 δρομολόγιο ανά ώρα), και αποβιβάζεστε στον σταθμό «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ», όπου θα βρείτε τα εξής λεωφορεία που κατευθύνονται προς τη Σχολή:

          -855 (Ψάρι -Ασπρόπυργος – Λόφος Κυρίλλου)

          -805 (Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα )

 Ερχόμενοι από Αθήνα ακολουθείτε την γραμμή ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ και αποβιβάζεστε στον σταθμό «ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΑΙ», όπου περιμένετε να επιβιβαστείτε στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΙΑΤΟ ( 1 δρομολόγιο ανά ώρα), και αποβιβάζεστε στον σταθμό «ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ», όπου θα βρείτε τα εξής λεωφορεία που κατευθύνονται προς τη Σχολή:

           -855 (Ψάρι -Ασπρόπυργος – Λόφος Κυρίλλου)

           -805 (Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα )

 

ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ : Τα αστικά λεωφορεία που διέρχονται από την στάση «ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ», η οποία είναι η κοντινότερη στη Σχολή μας και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών είναι τα εξής:

          -855 (Ψάρι -Ασπρόπυργος – Λόφος Κυρίλλου)

           -805 (Ασπρόπυργος  – Νεόκτιστα )

           -Γ16 (πλατεία Κουμουνδούρου  - Ελευσίνα)

           -866 (Ασπρόπυργος – Αγία Μαρίνα)

           -876 (Ελευσίνα – Αγία Μαρίνα)

           -845 (Ελευσίνα – Πειραιάς)

 

ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ : Ερχόμενοι από Ελευσίνα  επιβιβάζεστε στο ΚΤΕΛ ΜΕΓΑΡΑ – ΑΘΗΝΑ ή  ΒΙΛΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ και αποβιβάζεστε επί της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου ΄΄EUROMEDICA΄΄ ,όπου στρίβοντας δεξιά βρίσκεται η Πύλη της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ LINK:

https://www.athenstransport.com/info/proastiakos/

https://www.moovitapp.com/

https://www.ktelattikis.gr/

https://www.pamestasi.gr/

https://www.telematics.oasa.gr/

 

  • Ωράριο γραμματείας: 08:00-14:00.
  • Η κατάθεση των δικαιολογητικών για την εγγραφή και την παραλαβή του Πιστοποιητικού Επάρκειας, μπορεί να γίνει και από τρίτο πρόσωπο κατόπιν εξουσιοδότησης.
  • Εάν κατά την εγγραφή λείπει οποιοδήποτε από τα δικαιολογητικά, η εγγραφή δεν δύναται να πραγματοποιηθεί.
  • Κατά την εγγραφή με φυσική παρουσία, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται σε πρωτότυπη μορφή, ενώ η κατάθεσή τους θα γίνεται σε φωτοαντίγραφα.  
  • Φωτογραφίες ανδρών με σκουλαρίκια ή φωτογραφίες μη σωστού τύπου/διαστάσεων από του προβλεπόμενου, δεν θα γίνονται αποδεκτές.
  • Η εγγραφή δύναται να πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα μας με την επιλογή ΄΄Εγγραφές΄΄.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας με το Γραφείο Σπουδών – Εγγραφών (μέσω τηλεφωνικού κέντρου): 210 5579 385.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εφαρμογής της αριθ.πρωτ.ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-09-2020 ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού» και για το χρονικό διάστημα από 21/09/2020 έως και 04/10/2020 ορίζονται τα κάτωθι:

  • Το συναλλασσόμενο κοινό θα πρέπει να κλείνει ραντεβού στην Υπηρεσία μας για το ανωτέρω χρονικό διάστημα στο τηλεφωνικό κέντρο :210 5579385, εντός ωραρίου λειτουργίας της, με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή του και την αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού και συγχρωτισμού σε αυτήν.
  • Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στα γραφεία της Υπηρεσίας μας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μη ιατρικής μάσκας ( άρθρο 5Α της αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 56435/14-09-2020 Απόφασης, Β' 3958).

Παρακαλούμε επίσης για οποιαδήποτε απορία που αφορά την Σχολή μας (π.χ. κύκλοι Σπουδών, δικαιολογητικά εγγραφών, διαδικασία εγγραφών κ.τ.λ ) να ενημερώνεστε μέσω της Ιστοσελίδας μας https:// sspma.gr/ ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (210 5579385), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο της Σχολής μας.

ΘΥΡΕΟΣ ΝΕΟ

Ενεργοί χρήστες 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος

Επικοινωνία

map marker iconΠαραλία Ασπροπύργου

         19300, Aσπρόπυργος 

phone icon  +(30) 210 5579 385

 mail open flat  sspma@hcg.gr

 

Ο καιρός

Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού | Σχολή Σωστικών & Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου
Scroll to top