ΘΥΡΕΟΣ mobile menu 2

 Σας γνωρίζουμε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εκάστοτε κύκλων σπουδών της Σχολής μας, στους ενδιαφερόμενους/ες παρέχεται η δυνατότητα θεώρησης των κατεχόμενων Πιστοποιητικών Επάρκειας με τους κάτωθι τρόπους :

  • με αυτοπρόσωπη παρουσία στη Σχολή μας, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηλεφωνικά στο 210 5579 385 ή αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικου ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
  • αποστολή και παράδοση του Πιστοποιητικού Επάρκειας, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών με σχετική εξουσιοδότηση. **(Η ευθύνη αποστολής, παράδοσης, επιστροφής καθώς και της επιλογής εταιρείας και κόστος μεταφοράς, βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο/η),
  • αποστολή μέσω της οικείας Λιμενικής Αρχής κατόπιν αιτήματος του/της ενδιαφερομένου/ης. Η επιστροφή και παράδοση του Πιστοποιητικού Επάρκειας, θα πραγματοποιηθεί πάλι μέσω της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου θα αποσταλθεί το πιστοποιητικό απο τη Σχολή μας.

(*) Λόγω του μεγάλου όγκου εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, το τηλεφωνικό κέντρο της Σχολής μας είναι πιθανό να μην είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει.

(**) Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα με τα ερωτήματά σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..